Helsinki World Design capital ja Kellohalli

image

Johtuen Helsingin design pääkaupunkivuodesta on eri puolille pääkaupunkiseutua tupsahdellut erilaisia tapahtumia.

Kalasataman teurastamon alueelle on avattu HWDC kunniaksi uusi ruokapaikka. Kellohalli sijaitsee nimensä mukaisessa osassa aluetta ja on mm. lyhyellä etäisyydellä Kalasataman metroasemaa.

image

Tunnelma on juuri tehdasmiljööseen sopiva. Tällä kertaa paikalla oli kaikkea pukumiehistä lapsiperheisiin joten paikka sopii sikäli kenelle vaan.

Lounasannokset vaihtelevat, päivittäin on tarjolla kaksi vaihtoehtoista lounasta. Lisukkeeksi kuuluu tuoretta leipää ja salaattia.

image

Päivän listalla olevista ruoista itselle valikoitui Lihamureke sienikastikkeella. Annos tuli melko nopeaa ja oli kooltaan ja asettelultaan silmää miellyttävä. Maku oli erinomainen ja etenkin sienikastike tuotti nautintoa makunystyröille.

image

Päivän toisena tarjokkaana oli vuohenjuustosalaatti, jossa oli hieman poikkeavasti myös perunoita. Maku oli kuulemma hyvä ja annoskoko tässä aika
vertailukelpoinen muihin lounassalaatteihin.

Kellohalli on auki ke-su (sunnuntaina tarjolla brunssi) ja saatavilla on myös erilaiset kahvit ja näkyipä olevan myös leivoksia. Täällä tulee taatusti käytyä uudelleenkin.

lisätietoja ja menua / aukioloajat löytyy Kellohallin nettisivuilta.

Kellohalli is a new acquiaitance in the Kalasatama region of Helsinki. Founded in the wake of the Helsinki World Design Capital it offers a unique dining experience in a very industrial setting.

Lunch is served from Wednesday on to Friday. Beside the lunch menu there is a à la carte menu for the evenings as well as brunch in the weekends. More info can be found on the restaurants web page which can be found here.

One thought on “Helsinki World Design capital ja Kellohalli

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s