San Pedro – tex-mexiä Kampin sykkeessä

20130107-210429.jpg

Vuoden ensimmäinen ruokapaikka arvostelu ja kohteeksi osui San Pedro.

Kampin kauppakeskuksen uumenissa on pieni ruokapaikkojen keskittymä josta löytyy kaikenlaista ruokaa, sushista tex mexiin ja thaikusta italialaiseen.

San Pedro edustaa tästä valikoimasta tex-mexiä. Paikasta löytyy siis tacot, tortillat ja burritokset sopivin maustein.

menu

Aterioiden hinnat ovat nykyisen hintatasoon nähden normaalit ja annoskoot ovat isohkoja. Näillä lähtee vähän isompikin nälkä, joskin kaikkein suurinälkäisimmille ahtaajille sopii buffet luontoiset paikat varmasti paremmin.

Paikan ehkä suurin ongelma on myös sen vahvuus. Keskeinen sijainti kauppakeskuksen sisällä tarkoittaa sitä että hälinää on tavallista enempi. Toisaalta käytännössä aina ohi kulkiessa on paikka ollut täynnä koska sinne on helppo tulla ja ruoka on maittavaa.

foood

Arpa osui tällä kertaa kuvan Burritoon liha täytteellä. Annoskoko oli jopa yllättävän iso ja nälkä lähti oikein erinomaisen hyvin. Ruoassa oli myös mausteita riittävästi, juomaksi voisi siis suositella maitoa/piimää joka vie poltteen pois. San Pedro sopii siis hyvin ruokapaikaksi mikäli liikkuu Kampin lähistöllä ja arpoo mihin lukuisista alueen ruokapaikoista seuraavalla kerralla kävisi tutustumassa. Parempaa tex-mexiä voi toki saada, mutta hinta- ja laatutaso kohtaavat erittäin hyvin tässä paikassa.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s